Om oss

Munch Gruppen AS har lang erfaring med utvikling av eiendomsprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. Siden 2016 ha vi inngått avtaler med flere samarbeidspartere og et investornettverk hvor formålet er å bygge en middels stor portefølje av utviklingsprosjekter. I den forbindelse er vi hele tiden på jakt etter nye utviklingseiendommer - gjerne i samarbeid med deg!

Frem til 2022 har vi jobbet frem to nye prosjekter i Tønsberg som består av totalt 31 nye boenheter. Begge områdene er detaljregulert.

Husvikveien 25 - består av totalt 14 nye småhus. De seks første boligene ble overlevert i årsskifte 2021/2022. De resterende åtte boligene skal overleveres senhøsten 2022.

Ringshaugveien 52 som i dag består av et gammel nedlagt bakeri er i dag omsøkt, og det foreligger godkjent rammetillatelse for 17 leiligheter med underliggende parkeringskjeller. 

Sitter du med en eiendom som du vurderer å selge eller ønsker å utvikle? Ta kontakt med oss. Vi kan vurdere kjøp eller vi kan inngå en avtale om felles utvikling, helt eller delvis. Med vår ekspertise kan du være trygg på at vi optimaliserer eiendommens verdi noe som gir deg en høyere salgspris og inntjening.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Munch Gruppen AS
Ole Morten Toft Pettersen
Master i Eiendomsutviking - UMB
Tlf: +47 902 75 000
Epost: omp@munch.no