Om oss

Munch Gruppen AS har lang erfaring med utvikling av eiendomsprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. Siden 2016 ha vi inngått avtaler med flere samarbeidspartere og et investornettverk hvor formålet er å bygge en middels stor portefølje av utviklingsprosjekter. I den forbindelse er vi hele tiden på jakt etter nye utviklingseiendommer - gjerne i samarbeid med deg!

I 2020 har vi jobbet frem to nye prosjekter i Tønsberg som består av totalt 40 boenheter. Begge områdene er ferdig regulert og vi har startet opp med første byggetrinn i Husvikveien 25 som består av fire eneboliger og en stor tomannsbolig, totalt seks boliger. Byggetrinn to vil bli startet opp etter sommeren 2021. Dette trinnet vil bestå av totalt 14 boliger som har en variert størrelse fra 60 - 130 BRA m2. Ringshaugveien 52 som i dag består av et gammel nedlagt bakeri er nylig regulert med: 1800 BRA m2 pluss parkeringskjeller. Salgsstart vil finne sted første kvartal 2021. 

Sitter du med en eiendom som du vurderer å selge eller ønsker å utvikle? Ta kontakt med oss. Vi kan vurdere kjøp eller vi kan inngå en avtale om felles utvikling, helt eller delvis. Med vår ekspertise kan du være trygg på at vi optimaliserer eiendommens verdi noe som gir deg en høyere salgspris og inntjening.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Munch Gruppen AS
Ole Morten Toft Pettersen
Master i Eiendomsutviking - UMB
Tlf: +47 902 75 000
Epost: omp@munch.no